Gøngehusvej 252, 2950 Vedbæk, Danmark
+45 39 66 16 44

Undervisning

Klassisk undervisning i instrumentlære samt specialkurser

Kurserne gennemføres med en eller to undervisere. 

Vi har tilsammen mere end 30 års erfaring på områderne og underviser med megen vægt på praktiske hverdags eksempler. Underviserne har et bredt referencespektrum fra mange lignende kursus aktiviteter på både store og små genbehandlings enheder i Danmark, samt fra VUC og SOSU. 

Kurserne fokuserer på undervisning og formidling af viden, der er derfor ingen elementer af salg eller markedsføring af bestemte produkter eller ydelser i undervisningen. Dette anser vi for et meget væsentligt element i vores strategi for den tilbudte undervisning. 

Kurserne afsluttes alle med evaluering og (hvis dette ønskes) diplomer / attester for deltagelse. 

Vi aftaler altid en fast pris på forhånd, og planlægger gerne med datoer længere fremme i tiden, med deraf følgende mulighed for budgettering. 

Vi kommer typisk rundt om følgende emner:

  •   Materialer og fremstilling
  •   Misfarvninger og rustdannelser
  •   Pleje og håndtering
  •   Afslutning og afdelingsrelevante problemer

Der udleveres elektronisk kopi af undervisningsmaterialet. Undervisningen kræver ingen særlige forkundskaber og kan afholdes i konference – eller personalerum.

Læs mere her, og i vores to pdf'er om undervisning nederst på siden.

Specielle undervisningsforløb

Undervisningsforløb med mulighed for "hands on" afrensningteknik og fokus på identifikation af problemområder som misfarvninger, rust, vurdering af sikkerhed i anvendelse, bevarelse af instrumenter som ellers ser ud til at skulle kasseres m.m.
Læs mere i folderne herunder: