Gøngehusvej 252, 2950 Vedbæk, Danmark
+45 39 66 16 44

Nyheder

Opitek International har erhvervet PediStirrup©

By Kommentarer lukket til Opitek International har erhvervet PediStirrup©

Pedistirrup© har været på markedet siden 2009, oprindeligt fremstillet af IMDS (Interventional Medical Device Solutions) (NL) og udviklet i samarbejde med Universitetshospitalet i Groningen (UMCG).

PediStirrup© er løsningen til pædiatrisk laparoskopi og andre pædiatriske procedurer, der kræver GU lejring, særligt hvor intraoperativ repositionering kan være nødvendig. PediStirrup© er det eneste tilgængelige produkt, der er designet til sikker og fleksibel GU lejring af børn (startende fra nyfødte) op til 140 cm kropslængde.

Produktet har udviklet sig til et nødvendigt positioneringsværktøj for mange pædiatriske kirurger og sygeplejersker på operationsstuer verden over. PediStirrup© er designet sammen med disse faggrupper, har en række patenterede egenskaber, er klinisk gennemprøvet og understøttes af et solidt verdensomspændende netværk til både salg, support og service. Et netværk som Opitek International har været en del af fra starten.

I 2017 erhvervede Opitek International distributionsrettighederne i hele verden fra IMDS, og i forlængelse af dette succesfulde samarbejde har vi nu fornøjelsen af at annoncere, at Opitek pr. 29. maj 2020 har erhvervet fuldt ejerskab af produktet.

Opitek International er derfor nu også ansvarlig for produktion, distribution og service af dette system, inklusiv naturligvis MDR (klasse 1) compliance ansvar.

Med dette nye ejerskab får PediStirrup© systemet maksimalt fokus. Dette vil bl.a. byde på mange fremtidige fordele samt nye tiltag og forbedringer, alt sammen til gavn for brugerne og deres små og sårbare (pædiatriske) patienter.

FSSD Legat – kr. 20.000,- vi modtager ansøgninger nu

By Kommentarer lukket til FSSD Legat – kr. 20.000,- vi modtager ansøgninger nu

Legatet er indstiftet på baggrund af en samlet anbefaling fra medarbejderne i Opitek.

I anledning af firmaets 15 års jubilæum d. 1. oktober 2013, blev der stemt om, hvilken aktivitet der bedst kunne markere denne begivenhed i forhold til vore tætteste relationer i sundheds- væsnet. Oprettelsen af dette legat blev enstemmigt vedtaget.

Legatet, som andrager kr. 20.000,- uddeles en gang årligt i en eller flere portioner efter bedømmelsesudvalgets skøn, og skal anvendes inden for et år efter modtagelsen.

Deadline i år er 01.05.19. Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Læs mere om legatet og ansøgningsprocessen her:

FSAIO forårslandskursus og 60 års jubilæum

By Kommentarer lukket til FSAIO forårslandskursus og 60 års jubilæum

FSAIO afholder forårslandskursus den 19. og 20. marts på Sluseholmen i København. I den anledning afholder vi også Generalforsamling og fejrer vores 60 års jubilæum. Det bliver to spændende dage, med masser af netværk, faglighed og fest.

Opitek glæder sig til at deltage med udstilling, hvor vi særligt vil fokusere på vort etiketsystem fra Webbit, som letter anæstesipersonalet med identifikation af optrukne lægemidler. Se mere i brochuren herunder – vi glæder os til at møde deltagerne på landskurset.

Opitek 20 år

By Kommentarer lukket til Opitek 20 år

Vi er stolte og glade over at kunne fejre 20 års fødselsdag i dag d. 1. oktober 2018. Denne milepæl havde vi ikke nået uden opbakning til vor virksomhed, produkter og aktiviteter fra kunder, leverandører, samarbejdspartnere og ikke mindst medarbejdere. Det er et særligt privilegium og en stor forpligtelse at arbejde med sundhed, hvor det er mennesker som er centrale. Derfor skal der lyde en stor tak til alle jer som har været med Opitek på turen mod de 20 år, og for de relationer som vi sammen har opbygget. Vi glæder os til at gøre en forskel sammen med jer i fremtiden.

FS SASMO Kongres 2018

By Kommentarer lukket til FS SASMO Kongres 2018

28. – 29. oktober 2018 er vi klar igen med en spændende produktudstilling på Koldingfjord – Velkommen.

Vi glæder os til at se nye og gamle kunder samt vore gode relationer fra OP, skadestuer og ambulatorier på vores udstilling.

Programmet kan ses her

FSSD Årsmøde, 28.-29. maj 2018

By Kommentarer lukket til FSSD Årsmøde, 28.-29. maj 2018

fssd

Vi deltager igen i år på FSSD Årsmøde med udstilling. Vi glæder os til at møde deltagerne for at vise vores program og nyheder.

Årsmødet afholdes i HUSET i Middelfart

Opiteks jubilæumslegat uddeles ved festmiddagen d. 28.05.2016 – vinderen offentliggøres her på siden efter mødets afslutning.

Link til årsmøde og FSSD finder du her